Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Halstrad tonfisk och lax med koriander och lime

31 maj, 2011
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer   30 minuter

Fisken ska (i likhet med kött) grillas hastigt, högst några minuter på varje sida.

2 fänkål (delade)

2 gröna paprikor (delade)

400–500 g färsk tonfisk

400–500 g färsk laxfilé

salt

1 lime (pressad)

1 citron (pressad)

1 litet knippe koriander

Grilla fänkålen i 10 minuter och paprikan i 5 minuter. Grilla fisken hastigt, den ska inte vara genomstekt. Salta. Ta av från grillen och pressa först limen över tonfisken och fänkålen, sedan citronen över laxen och paprikan. Toppa med koriander.

Annons