Helgmeny med ärtsoppa, kalvstek och vit chokladblondie
07 nov, 2018
AvRedaktionen
Lättlagat och lyxigt! Bjud över vännerna på den här härliga trerättersmenyn med klassiska smaker. Enkel att göra, men sagolikt god!
Annons
FÖRRÄTT:
Grön ärtsoppa med räkor och wasabikräm
Går enkelt att förbereda och ha på vänt i kylen. Servera soppan kall och toppa med wasabikräm, räkor och dill eller persilja.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Kalvstek med frästa bönor och basilikakräm
Saftig stek med krispiga bönor, frisk basilikakräm och kryddig klyftpotatis. Finns det fettkappa på köttet, behåll gärna den.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Vit chokladblondie med hallon och mandel
Bakas enkelt i långpanna och står sedan snällt och väntar på gästerna. Servera med kaffe och kanske en klick glass eller grädde.
Annons
Till receptet >>
Här hittar du fler härliga helgmenyer >>
Av: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Annons