Helgmeny med blinier, cajunkyckling och nice cream
02 nov, 2017
AvRedaktionen
Veckans helgmeny består av blinier till förrätt, cajunkyckling till huvudrätt och nyttig nice cream till efterrätt. Till det en riktigt god fördrink!
Annons
FÖRDRINK:
Monza
Gillar du Aperol Spritz gillar du säkert även Monza, en drink med campari, vodka och äppeljuice.
Till receptet >>
FÖRRÄTT:
Blinier med löjrom och västerbottensost
Frasiga blinier med lyxig löjrom, västerbottensost, pepparrot och crème fraiche. Ett perfekt tilltugg!
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Cajunkyckling med ugnsbakad sötpotatis
Fritera kycklingen i polenta och servera med ugnsbakad sötpotatis, coleslaw och sötstark honungsdijon.
Annons
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Nice cream med nötter och kolasås
Vi älskar allt med de här receptet: bananglassen, kombinationen av kokos och jordnötter och kolasåsen!
Till receptet >>
Annons