Helgmeny med uppdaterade italienska smaker
10 nov, 2017
AvRedaktionen
Veckans helgmeny består av uppdaterade, italienska rätter. Vad sägs om minipizza till förrätt, pasta till huvudrätt och tiramisu till efterrätt? Till det en riktigt god fördrink.
Annons
FÖRDRINK:
Grapefruktbellini med rosmarin
Bellini är en underbar och lyxig champagnedrink. Här med den härliga kombinationen rosmarin och grapefrukt.
Till receptet >>
FÖRRÄTT:
Minipizza på tortilla med löjrom
Löjrom möter pizza i en fantastisk kombination. Med färdiga tortillas går den här förrätten snabbt och enkelt att fixa.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Pasta pancetta med valnötter och parmesan
Originalets pancetta är här utbytt mot betydligt mer prisvärt stekfläsk – som smakar minst lika gott!
Annons
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Tiramisu med kola och jordgubbar
Uppdatera din tiramisu med kolasås och jordgubbar. Servera i glas och pudra över kakao och toppa med mynta.
Till receptet >>
Annons