Helgmeny med ärtsoppa, torskrygg och cheesecake
27 feb, 2020
AvRedaktionen
Dags för en lyxig helgmeny! Bjud på ärtsoppan crème ninon, torskrygg med ugnsbakade grönsaker och cheesecake med hallon och pistasch.
Annons
Förrätt: Crème ninon-soppa
Ärtsoppa i lyxförpackning. Crème ninon är en drömsk ärtsoppa som är enkel, god och lyxig. Soppan får gärna toppas med en liten skvätt cava vid servering.
Till receptet >>
Huvudrätt: Torskrygg med ugnsbakade grönsaker och bönpuré
Dags för fisk! Bjud på smakrik torskrygg med ugnsbakade grönsaker och härlig bönpuré. Garnera gärna med basilikablad innan servering.
Till receptet >>
Efterrätt: Cheesecake med hallon och pistasch
Länge leve cheesecaken! Denna cheesecake med hallon och pistasch är frisk och god. Servera med hallon före servering.
Annons
Till receptet >>
Av: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth, Nina Malling, Winne Methmann
LÄS MER:
Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka
Annons