Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Helgmeny med Beef Wellington och crème brûlée

08 feb, 2019
AvRedaktionen
En lyxig meny med wow-faktor – men ändå inte svår att göra! Kan det bli bättre? Börja med rödbetssoppa, fortsätt med Beef Wellington och avsluta med crème brûlée.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Borsjtj med rödbetschips och pepparrotskräm

Den klassiska ryska soppan borsjtj med sin rustika och söta smak får här ett lyft av pepparrotskräm och knapriga rödbetschips.

Till receptet >>

Borsjtj med rödbetschips och pepparrotskräm.
Borsjtj med rödbetschips och pepparrotskräm.

HUVUDRÄTT:

Beef Wellington med krossad potatis och madeirasås

Beef Wellington är en underbar klassiker, där smördegen runt oxfilén gör den extra lyxig. Servera med krossad potatis och madeirasås.

Till receptet >>

Beef Wellington med krossad potatis och madeirasås.
Beef Wellington med krossad potatis och madeirasås.

EFTERRÄTT:

Crème brûlée med choklad

Finns det något godare än crème brûlée? Ja, om den är gjord av choklad! Receptet är enkelt och du behöver bara fem ingredienser.

Annons

Till receptet >>

Crème brûlée med choklad.
Crème brûlée med choklad.

Fler härliga helgmenyer hittar du här >>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons