Helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée
24 okt, 2019
AvRedaktionen
Burrata med grillade grönsaker och dukkah, kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng och crème brulée med apelsinblomsvatten. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag!
Annons
Förrätt:
Burrata med grillade grönsaker och dukkah
Burrata är den perfekta förrätten. Servera med grillade grönsaker och den underbara egyptiska kryddblandningen dukkah för en härlig, svårslagen hösträtt.
Till receptet >>
Huvudrätt:
Kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng
Höstigt, matigt och riktigt gott. Kalkonbröst med timjan och parmaskinka är en vinnare. Servera med gräslökscrème, potatisgratäng och rostade jordärtskockor!
Till receptet >>
Efterrätt:
Crème brulée med apelsinblomsvatten
Lyxig efterrätt när den är som allra bäst! Crème brulée är en tidlös klassiker. Denna variant med apelsinblomsvatten är extra uppfriskande och god.
Annons