Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée

24 okt, 2019
AvRedaktionen
Recept på helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée
Burrata med grillade grönsaker och dukkah, kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng och crème brulée med apelsinblomsvatten. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förrätt:

Burrata med grillade grönsaker och dukkah

Burrata är den perfekta förrätten. Servera med grillade grönsaker och den underbara egyptiska kryddblandningen dukkah för en härlig, svårslagen hösträtt.

Recept på burrata med grillade grönsaker och dukkah
Burrata med grillade grönsaker och dukkah.

Till receptet >>

Huvudrätt:

Kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng

Höstigt, matigt och riktigt gott. Kalkonbröst med timjan och parmaskinka är en vinnare. Servera med gräslökscrème, potatisgratäng och rostade jordärtskockor!

Recept på kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng.
Kalkonbröst med krämig cheddarpotatisgratäng.

Till receptet >>

Efterrätt:

Crème brulée med apelsinblomsvatten

Lyxig efterrätt när den är som allra bäst! Crème brulée är en tidlös klassiker. Denna variant med apelsinblomsvatten är extra uppfriskande och god.

Recept på lyxig crème brûlée med apelsinblomsvatten
Crème brulée med apelsinblomsvatten.
Annons