Helgmeny med laxröra, kyckling och björnbär
01 nov, 2019
AvRedaktionen
Varmrökt laxröra med sallad, kycklingbolognese med tomatbruschetta och underbara björnbärsgaletter. Unna dig en riktigt magisk trerättersmiddag!
Annons
Förrätt: Varmrökt laxröra med sallad på rödbetor och pekannötter
Ute efter en riktig god förrätt eller kanske ett smakrikt tillbehör? Varmrökt laxröra kan med fördel göras i förväg och förvaras i kylen – redo för servering när det behövs!
Till receptet >>
Huvudrätt: Smakrik kycklingbolognese med tomatbruschetta
Bolognese går aldrig fel! Denna variant med kyckling är både matig och smakrik. Servera med pasta och färskriven parmesan för bästa resultat.
Annons
Till receptet >>
Efterrätt: Ljuvliga björnbärsgaletter med vaniljglass
Galetter är som paj, minus den typiska pajformen. Björnbärsgaletterna är inte bara oemotståndligt goda, utan också härligt i säsong. Grädda tills de är frasiga och servera med vaniljglass.
Till receptet >>
Av: Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée
Annons