Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Här är helgmenyn med det lilla extra

19 apr, 2022
AvRedaktionen ELLE
Här är helgmenyn med det lilla extra
En krämig soppa, lyxig fisk och små frasiga bakelser gör helgmiddagen lite lyxigare och lite härligare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
3 matiga våfflorBrand logo
3 matiga våfflor

Kickstarta helgen med en lyxig trerättersmeny med det lilla extra! Ni startar med en klassisk krämig blomkålssoppa med vitt vin och räkor. Till varmrätt slår du middagsgästerna med häpnad med torskryggen som serveras med citron-, soja- och brynt smör-sås. En magisk kombination! Till efterrätt blir det frasiga små petit-chouer som gästerna får fylla med det de gillar. Vad sägs om glass, nutella, grädde eller frukt?

KRÄMIG BLOMKÅLSSOPPA MED VITT VIN OCH RÄKOR

Len och god, med en knaprig topping av blomkål, salladslök och räkor.

Annons

Till recept>>

Börja middagen med en krämig blomkålssoppa med vitt vin och räkor

TORSKRYGG MED CITRON-, SOJA- OCH BRYNT SMÖR-SÅS

Brynt smör är verkligen en magisk ingrediens, extra gott till fisk!

Till recept>>

Imponera på gästerna med torskrygg i citron-, soja- och brynt smör-sås

FRASIGA PETIT-CHOUER MED GLASS OCH CHOKLADSÅS

Frasiga små frestelser, fyll med vad du önskar: Nutella, glass, grädde, frukt eller sylt.

Till recept>>

Avsluta med frasiga petit-chouer med glass och chokladsås
Annons