Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Hooka-sill, frisk och krämig!

25 okt, 2014
AvJenny Norberg
Hooka-sill gör du enkelt med inlagd sill, majonäs, filmjölk eller gräddfil, äpple och ättiksgurka. Låt stå i kylen över natten så sillen suger åt sig av smakerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

250 g inlagd sill

1 dl majonnäs

1/2 dl filmjölk eller gräddfil

3/4 dl fint tärnat grönt äpple

1 dl strimlad ättiksgurka

Gör så här:

Sila av spadet från sillen och plocka bort eventuella rester från sillagen som pepparkorn, lagerblad och lök. Blanda majonnäsen och filmjölken i en bunke. Blanda äpple och ättiksgurka i bunken. Tillsätt den silade sillen. Låt stå i kylen över natten så sillen suger åt sig av smakerna.

Annons