Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.
Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Ingredienser:

2–4 kokta humrar

1/2 granatäpple

1 avokado

1/2 kruka körvel

avokadoolja

flingsalt

färskmald svartpeppar

Gör så här:

  1. Knäck hummern och plocka ur allt kött. Skär i tunna skivor och fördela på tallrikar.
  2. Dela granatäpplet och ta ut kärnorna, ta bort alla vita beska hinnor.
  3. Skär avokadon i tunna skivor och lägg dem och kärnorna på hummern tillsammans med körvel.
  4. Ringla över avokadoolja och krydda.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons