Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Isbitar med jordgubbar och champagne

10 feb, 2019
AvRedaktionen
Isbitar med jordgubbar och champagne.
Jordgubbar och champagne är en klassisk kombination. Varför inte slå två flugor i en smäll och göra isbitar av dem? Perfekt att lägga i drinkar, bål eller ett glas champagne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

jordgubbar, skurna i bitar

champagne eller mousserande vin

isformar, gärna hjärtformade

Gör så här:

1. Fyll isformarna med skivade jordgubbar.

2. Häll över champagne eller mousserande.

3. Frys i 4-6 timmar, eller tills isbitarna är tillräckligt hårda.

Isbitarna fryser inte lika hårt som vatten, men bör bli tillräckligt fasta för att kunna plockas ur och läggas i drinkar. Hittar du inte hjärtformade isformar går det självklart lika bra att använda något annat.

Tipset är hämtat från Laylita.com där du även kan se hur man gör steg-för-steg.

Testa också: Champagnedrink med jordgubbssorbet

Isbitar med jordgubbar och champagne. Foto: Laylita.com
Isbitar med jordgubbar och champagne. Foto: Laylita.com

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons