Jordgubbs- och mangosalsa – perfekt till tacomyset
04 mar, 2016
Frukten, limen och jalapeñon blir en ljuvlig smakkombination som passar perfekt till helgens middag.
Annons
I väntan på vår och sol så får vi nöja oss med smaker som kännetecknar den efterlängtade känslan. Den här fräscha salsan på jordgubbar och mango är en perfekt balans mellan sött, starkt och syrligt och avnjuts bäst med lättsaltade nachochips, till tacomyset eller helt enkelt bara som den är – med sked direkt ur skålen.
Salsa på mango och jordgubbar
4 portioner
Ingredienser:
– 1,7 dl tärnade jordgubbar
– 1,7 dl tärnad mango
– 1 jalapeño, urkärnad och hackad
– 2 msk finhackad rödlök
– 2 msk hackad koriander
–2 tsk honung eller mängd efter smak
– Juice från en lime
Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke. Servera och njut.
Läs också: Nutellasufflé på två ingredienser
Recept och foto: Damn Delicious
Annons