Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Jordgubbs- och mangosalsa – perfekt till tacomyset

04 mar, 2016
Frukten, limen och jalapeñon blir en ljuvlig smakkombination som passar perfekt till helgens middag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I väntan på vår och sol så får vi nöja oss med smaker som kännetecknar den efterlängtade känslan. Den här fräscha salsan på jordgubbar och mango är en perfekt balans mellan sött, starkt och syrligt och avnjuts bäst med lättsaltade nachochips, till tacomyset eller helt enkelt bara som den är – med sked direkt ur skålen.

Salsa på mango och jordgubbar

4 portioner

Ingredienser:

– 1,7 dl tärnade jordgubbar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– 1,7 dl tärnad mango

– 1 jalapeño, urkärnad och hackad

– 2 msk finhackad rödlök

– 2 msk hackad koriander

–2 tsk honung eller mängd efter smak

– Juice från en lime

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en bunke. Servera och njut.

Läs också: Nutellasufflé på två ingredienser

03. salsa

Recept och foto: Damn Delicious

Annons