Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Jul- & nyårsnumret av ELLE mat & vin ute nu!

15 nov, 2011
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I dag kommer nya numret av ELLE mat & vin ut i butiken. Fullproppad med allt du behöver inför jul och nyår!

Du får en stor intervju med systrarna Eisenman samt deras allra bästa mingelrecept, en mörk och passionerad meny för advent, en enkel men ändå elegant julmiddag, bästa nyårsmenyn av tvåan i Årets Mästerkock Jennie Benjaminsson, bästa bubblet inför helgerna, en massa goda glöggtips – och om du inte gillar glögg – goda portvin att ha till advent.

Mat-Tina ger också sina bästa tips och favoritrecept, vi på redaktionen har valt vår favoritdukning, du får en massa julklappstips för matälskare och ska du inte fira jul hemma har vi tips på de bästa matupplevelserna i Thailand.

Dessutom får du en schablon att dekorera vinterns kakor med.

Plus mycket mycket mer!

God läsning!

Annons