Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Kallrörd havregröt med keso och bär

27 jan, 2016
AvRedaktionen
Kallrörd havregröt med keso och bä.
En kallrörd gröt är gott till frukost eller mellanmål och perfekt att förbereda kvällen innan. Blanda havregryn med keso och yoghurt och servera med mosade bär, linfrön och honung.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 port

Du behöver:

8 dl naturell yoghurt

250 g KESO cottage cheese protein

3 dl havregryn

2 dl bär, t ex hallon och blåbär

2 msk linfrön

2 msk flytande honung

Gör så här:

Rör ihop yoghurt, cottage cheese och havregryn. Fördela i skålar. Ställ kallt, gärna över natten. Mosa bären. Servera gröten med mosade bär, linfrön och ringla över honung.

Kallrörd havregröt med keso och bär.
Kallrörd havregröt med keso och bär.

Recept och foto: Arla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons