Krabbcocktail med mango och avokado
25 apr, 2015
AvSofie Nyblin
Mumsig krabbcocktail med mango, chili, salladslök och avokado. Servera gärna i glas eftersom salladen är så vacker att se på.
Annons
4 personer
Du behöver:
1 mogen mango
1 röd chilifrukt
2 salladslökar
2 avokador
Dressing:
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 vitlöksklyfta
2 lime (saften)
1 burk krabba (ca 120 g)
färsk koriander
flingsalt
Gör så här:
Skala och skiva mango, hacka chilifrukt (kärnfri) och salladslök. Kärna ur och klyfta avokadorna. Blanda gräddfi l och majonnäs, pressa i vitlök, blanda till sist i limesaft. Varva ingredienserna, lägg på krabban och häll över dressingen. Strö över färsk koriander och smaka av med flingsalt.
Av: Anna Jonassen & Ulrika Jisland
Foto: Martin Skredsvik
Annons