Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar

01 apr, 2018
AvRedaktionen
Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.
Snabb och enkel pasta med risoni och en krämig sås av ädelost och crème fraiche. Servera i djupa tallrikar och dekorera med rucola och rostade mandlar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 personer

Du behöver:

2 ½ dl okokt risoni

3 msk olivolja

70 g ädelost

3 dl crème fraiche

50 g rucola

30 g rostade mandlar

2 msk olivolja

flingsalt

svartpeppar

Gör så här:

Koka risonin enligt anvisningarna på paketet. Blanda om med olivolja, smaka av med salt och peppar.

Låt svalna något och rör sedan ner smulad ädelost, crème fraiche och rucolan. Servera i djupa tallrikar och dekorera med rucola och de rostade mandlarna.

Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.
Krämig risoni med ädelost och rostade mandlar.

Av: Louise Bondebjer
Foto: Sophie Håkansson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons