Krämig äggröra med rucola och parmachips
27 feb, 2017
AvRedaktionen
Parmaskinka och ruccola lyfter den här äggröran till oanade höjder. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.
Annons
4 personer
Tid: 15 minuter
Du behöver:
4 tunna skivor parmaskinka
6 ägg
1/2 dl grädde
2 dl hackad rucola
2 tsk smör salt och peppar
Gör så här:
Stek parmaskinkan krispig i en het stekpanna utan fett. Låt eventuellt rinna av på ett hushållspapper. Knäck äggen i en kastrull och vispa samman med grädden och rucolan. Smaka av med salt och peppar. Värm försiktigt och rör om då och då med en träsked. Ta kastrullen från värmen när äggröran är klar, den ska fortfarande vara krämig. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.
Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner
Annons