Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Krämig äggröra med rucola och parmachips

27 feb, 2017
AvRedaktionen
Krämig äggröra med rucola och parmachips.
Parmaskinka och ruccola lyfter den här äggröran till oanade höjder. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

4 tunna skivor parmaskinka

6 ägg

1/2 dl grädde

2 dl hackad rucola

2 tsk smör salt och peppar

Gör så här:

Stek parmaskinkan krispig i en het stekpanna utan fett. Låt eventuellt rinna av på ett hushållspapper. Knäck äggen i en kastrull och vispa samman med grädden och rucolan. Smaka av med salt och peppar. Värm försiktigt och rör om då och då med en träsked. Ta kastrullen från värmen när äggröran är klar, den ska fortfarande vara krämig. Fördela äggröran i glas och toppa med parmachipsen.

Krämig äggröra med rucola och parmachips.
Krämig äggröra med rucola och parmachips.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons