Krispig sommarsallad
12 maj, 2017
AvRedaktionen
Krispig sallad med nyskördade grönsaker och dressing med sting. Gott tillbehör till allt grillat. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.
Annons
4 personer
Tid: 15 minuter
Du behöver:
1 salladshuvud (tex, frisée)
1 knippa rädisor
1 gul paprika
Dressing:
pressad saft från 1/2 citron
1 vitlöksklyfta (finhackad)
1 msk dijonsenap
3 msk rödvinsvinäger
4 msk god olivolja
salt och peppar
Gör så här:
Skölj salladen, rädisor och paprika. Skär salladen i grova bitar. Skiva rädisorna, kärna ur och finhacka paprikan. Blanda samman dressingen. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.
Recept: Maria Zihammou
Foto: Carina Gran
Annons