Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja
14 maj, 2018
AvRedaktionen
Ett utsökt salt och smakrikt plock med kronärtskocka och grillad flankstek eller rostbiff som du fixar snabbt. Avsluta med att ringla över persiljeolja.
Annons
6–8 personer
Du behöver:
1 dl plockad slätbladig persilja
1/2 vitlöksklyfta
4 msk olivolja
salt
nymalen svartpeppar
8 skivor flankstek eller rostbiff
1 burk inlagda kronärtskockor (ca 400 g)
50 g parmesan
Gör så här:
Mixa persilja, vitlök och olivolja med stavmixer, smaka av med salt och peppar. Häll av lagen på kronärtskockorna. Rulla ihop köttskivorna och lägg ovanpå skockorna, toppa med parmesan, stick igenom en tandpetare. Ringla över persiljeolja.
Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annons