Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja

14 maj, 2018
AvRedaktionen
Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.
Ett utsökt salt och smakrikt plock med kronärtskocka och grillad flankstek eller rostbiff som du fixar snabbt. Avsluta med att ringla över persiljeolja.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6–8 personer

Du behöver:

1 dl plockad slätbladig persilja

1/2 vitlöksklyfta

4 msk olivolja

salt

nymalen svartpeppar

8 skivor flankstek eller rostbiff

1 burk inlagda kronärtskockor (ca 400 g)

50 g parmesan

Gör så här:

Mixa persilja, vitlök och olivolja med stavmixer, smaka av med salt och peppar. Häll av lagen på kronärtskockorna. Rulla ihop köttskivorna och lägg ovanpå skockorna, toppa med parmesan, stick igenom en tandpetare. Ringla över persiljeolja.

Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.
Kronärtskocka med grillad flankstek och persiljeolja.

Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons