Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Krustader med heta räkor, färskost och avokado

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Krustader med heta räkor, färskost och avokado.
Krispiga krustader med heta räkor, färskost och avokado. Perfekta munsbitar till fördrinken! Med en sallad blir det en härlig förrätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

12 stycken

Ingredienser:

150 g räkor

1 lime, rivet skal och saft

1/2 kruka koriander

1/2 msk avokadoolja

flingsalt

nymald svartpeppar

1 avokado

50 g färskost

1/4 tsk paprikapulver

1 krm chiliflagor

12 krustader

Gör så här:

  1. Skala räkorna och vänd dem i en skål med riven lime, hackad koriander, olja, salt och nymald peppar.
  2. Mosa avokadon, tillsätt färskost och smaka av med paprikapulver, chili, limesaft, salt och peppar.
  3. Fördela i små krustader och toppa med de dressade räkorna och mer färsk koriander.
Krustader med heta räkor, färskost och avokado.
Krustader med heta räkor, färskost och avokado.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons