Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Kryddrostade nötter

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Kryddrostade nötter.
Nötter är både gott och nyttigt. Rosta dem i ugnen hemma och krydda med salt, kanel och cayennepeppar. Låt svalna och förvara i en lufttät burk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6–8 portioner

Du behöver:

400 g blandade naturella nötter

2 msk rapsolja

2 msk flytande honung

2 tsk flingsalt

2 tsk mald kanel

2 krm cayennepeppar

Gör så här:

Värm ugnen till 175°. Blanda alla ingredienser i en skål och häll över på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper.

Rosta nötterna mitt i ugnen ca 10 minuter. Rör om i nötterna några gånger under tiden. Låt svalna och förvara i en lufttät burk.

Kryddrostade nötter.
Kryddrostade nötter.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons