Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Kyckling med paprika och chili

10 feb, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0068_EMV1307.pdf
Kyckling med paprika och chili.

Tid: 25 minuter

Du behöver:

4 kycklingfiléer

3 msk olivolja

1/2 gul lök (finhackad)

1 vitlöksklyfta (finhackad)

3 paprikor (gärna olika färger)

4 msk sweet chilisås

1/2 dl vatten

1 kycklingbuljongtärning

salt

Gör så här:

Strimla kycklingköttet i ganska små bitar och fräs i olja (gärna i en rundbottnad stekpanna) tillsammans med finhackad lök och vitlök. Kärna ur och skär paprikan i fina bitar och blanda med kycklingen. Tillsätt sweet chilisås, vatten och buljongtärning. Låt allt fräsa tillsammans och smaka eventuellt av med lite salt.

Annons