Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Lammfärsfyllda Peperoni

29 maj, 2010
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 20 minuter

Peperoni kan ersättas med ungersk snackpaprika.

300 g lammfärs

2 msk olivolja

1 vitlöksklyfta (pressad)

1 msk brödkummin

2 tsk oregano

1/2 dl pinjenötter

2 mogna tomater (hackade)

1 krm chiliflingor

salt

4 röda peperoni (paprika)

1 dl grekisk yoghurt

Sätt ugnen på 200°. Fräs lammfärsen i olja. Tillsätt vitlök, oregano, kummin, pinjenötter, tomater och chiliflingor och stek ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt, fyll peperonifrukterna och lägg dem i en smord ugnsfast form. Ugnsbaka i 10 minuter och servera med grekisk yoghurt.

Annons