Lättlagad lyx mitt i veckan – 3 recept
11 aug, 2021
AvRedaktionen ELLE
Här kommer en storslagen och lättlagad meny för den som vill unna sig något gott i väntan på helgen!
Annons
Mitt i veckan vill vi ha något riktigt gott men ändå lättlagad! Börja middagen med smörstekt spetskål med krämig romsås och rostat bröd. Till huvudrätten blir det en matig sallad med inspiration från Medelhavet. Till köttätarna serveras den med grillad ryggbiff och till vegetarianerna blir det helstekt portabello. För att avrunda kvällen så blir det en knäckig plommonpaj med spännande smaker av honung och ingefära. Som godast blir den med en klick vaniljglass på toppen!
Annons
SMÖRSTEKT SPETSKÅL MED ROMSÅS
Välj små mjälla spetskålshuvuden att steka i smöret!
Till recept>>
LJUMMEN MEDELHAVSSALLAD MED RYGGBIFF
Galet god sallad som passar till det mesta. Önskar du en hel vegorätt kan du byta ut biffen mot klyftpotatis eller helstekta portabellohattar.
Till recept>>
PLOMMONPAJ MED HONUNG OCH INGEFÄRA
Knäckig och spröd och med en härligt söt och josig plommonfyllning.
Till recept>>
Annons