Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Lättlagad trerättersmeny att lägga på grillen

06 jul, 2018
AvRedaktionen
Lättlagad trerättersmeny att lägga på grillen.
När det äntligen är fint väder vill man utnyttja grillen till max! Varför inte göra förrätt, varmrätt och efterrätt på glöden? Här är tre goda och enkla recept.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Grillad zucchini med bönor och salta mandlar

Fräsch förrättssallad grillad zucchini, bönor och salta mandlar. Perfekt till ett glas iskall rosé! Lägg till grillad halloumi och du har en varmrätt.

Till receptet >>

Grillad zucchini med bönor och salta mandlar.
Grillad zucchini med bönor och salta mandlar.

HUVUDRÄTT:

Grillad ryggbiff med fänkålssallad och tryffelsmör

Saftigt kött, krispig sallad och lyxigt smör. Servera den här goda varmrätten en bit baguette och ett fylligt glas rött för att matcha marinaden.

Till receptet >>

Grillad ryggbiff med fänkålssallad och tryffelsmör.
Grillad ryggbiff med fänkålssallad och tryffelsmör.

EFTERRÄTT:

Grillade nektariner med vaniljglass, honung och nötter

Glöden ger nektarinerna en karamelliserad och söt yta. Perfekt med svalkande vaniljglass till. Du kan byta ut nektarinerna mot valfri stenfrukt.

Annons

Till receptet >>

Grillade nektariner med vaniljglass, honung och nötter.
Grillade nektariner med vaniljglass, honung och nötter.

Av: Camilla Zarah Lawes, Timm Vladimir
Foto: Bettina Hastoft, Columbus Leth

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons