Lättlagad trerättersmeny att lägga på grillen
06 jul, 2018
AvRedaktionen
När det äntligen är fint väder vill man utnyttja grillen till max! Varför inte göra förrätt, varmrätt och efterrätt på glöden? Här är tre goda och enkla recept.
Annons
FÖRRÄTT:
Grillad zucchini med bönor och salta mandlar
Fräsch förrättssallad grillad zucchini, bönor och salta mandlar. Perfekt till ett glas iskall rosé! Lägg till grillad halloumi och du har en varmrätt.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Grillad ryggbiff med fänkålssallad och tryffelsmör
Saftigt kött, krispig sallad och lyxigt smör. Servera den här goda varmrätten en bit baguette och ett fylligt glas rött för att matcha marinaden.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Grillade nektariner med vaniljglass, honung och nötter
Glöden ger nektarinerna en karamelliserad och söt yta. Perfekt med svalkande vaniljglass till. Du kan byta ut nektarinerna mot valfri stenfrukt.
Annons
Till receptet >>
Av: Camilla Zarah Lawes, Timm Vladimir
Foto: Bettina Hastoft, Columbus Leth
Annons