Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Lättlagat: Pasta och kryddkorv – i en och samma gryta

31 jul, 2016
AvJoel Linde
Gott men samtidigt snabbt och enkelt – den ultimata kombinationen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ibland har man helt enkelt inte tid eller ork att stå för länge vid spisen, men magen kräver ju ändå sitt. Det är då man bara älskar såna här recept, som är extremt enkla, kräver minimala förberedelser, går fort, men ändå resulterar i en grymt god måltid.

Förberedelser: 10 minuter.

Tillagning: 20 minuter.

Du behöver:

– 1 msk olivolja

– 1 strimlad gullök

– 4 hackade vitlöksklyftor

– ¾ tesked salt

– 500 g spagetti

– 7 dl delade körsbärstomater

– 5 dl basilikablad (luftigt packat)

– 1 l vatten

– 300 g kryddkorv (välj din egen favorit)

– Peppar

– 2 dl riven parmesanost

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Gör så här:

1. Fräs lök och vitlök i olivoljan.

2. Lägg i salt, spagetti, tomater, basilika, korv och vatten och låt koka upp.

3. Sänk värmen och låt puttra under lock i 10 minuter tills pastan är al dente och vattnet absorberats.

4. Rör ner parmesanosten och krydda med peppar.

LÄS OCKSÅ:

6 recept på somrig buffémat värdig ett lyxhotell

Recept: Gör din egen glass-sandwich

Ät trendigt: Blåbärssmoothie med kokos

Smaklig måltid!

Annons