Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Crostini med rökt lax och saffran

24 sep, 2015
AvRedaktionen
Crostini med rökt lax och saffran.
Rökt lax och saffran är en god kombination. Här på krispig crostini med hackat ägg. Vill du ha toppkvalitet på saffran? Köp den hel och mal själv före tillagning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

15–20 stycken

Tid: 20 minuter

Ingredienser:

15-20 crostinis

1 ägg (ekologiskt, kokt)

150 g rökt lax

1/2 dl majonnäs (hemgjord eller köpt)

1/4 g saffran av god kvalitet

1 tsk dijonsenap

färsk timjan

Gör så här:

  1. Finhacka kokt ägg och lax.
  2. Lägg hacket i en bunke och blanda ner övriga ingredienser.
  3. Skeda upp på crostini.
  4. Garnera med färska timjankvistar.
Crostini med rökt lax och saffran.
Crostini med rökt lax och saffran.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons