Liten sommarbuffé med mycket smak
06 jul, 2018
AvRedaktionen
En liten, men alldeles perfekt, buffé med somriga smaker. Börja med soppa, fortsätt med pastasallad och avsluta med marängtårta. Buffén är beräknad för 10 personer, men går förstås enkelt att göra till fler.
Annons
FÖRRÄTT:
Grön soppa med gurka och avokado
Ett smart buffétrick är att servera en soppa som är god även kall. Med lyxig topping och knaprigt tillbehör blir det en succé.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Pastasallad med tonfisk och rostbiff
Krämig pastasallad inspirerad av klassikern vitello tonnato – kalvkött med tonfisksås. Det salta från tonfisken passar till det rustika köttet.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Marängtårta med grädde, bär och nötter
Marängbottnarna kan du göra i förväg. Sedan är det bara att montera ihop tårtan och toppa med grädde, bär och nötter när det är dags.
Annons
Till receptet >>
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Annons