Lobster rolls, laxsandwich och cruditéer – 3 goda smårätter
Tilltugg, förrätt, partystartare eller vickning – här är tre recept som fyller sitt syfte oavsett vilken tid på dygnet de serveras! Snabbt och enkelt förvandlar du brioche-korvbröd till lyxiga lobster rolls som serveras med cornichoner och chips. Salt och gott till ett glas bubbel! Alla vet att krispiga grönsaker gör sig godast tillsammans med en krämig dipp, så vad sägs om en dipp gjord på ricotta, mascarpone och parmesan? Smakkompisarna lax och wasabi gör sig otroligt väl på en välsmakande macka, dela i fyra och servera som snack eller behåll som de är och packa ner i picknickkorgen! Genidrag!
Lobster rolls
Smöriga bricohe-korvbröd, hummer och god dressing – vad mer behöver man egentligen?
Recept: Lobster rolls
Cruditéer med ricottakräm
Den krämiga ricottan tillsammans med fräscha, krispiga grönsaker är perfekt tilltugg till allt.
Recept: Cruditéer med dipp
Laxsandwich med wasabimajonnäs
Mackorna går bra att förbereda ett par timmar i förväg. Goda mackor för alla tillfällen!
Recept: Laxsandwich