Lyxig helgmeny med päron, viltfärs och svamp
21 okt, 2019
Getostsnittar med päron, färsbiffar med krämig svampsås och chokladdoppade fikon. Unna dig en riktigt god trerättersmiddag utöver det vanliga!
Annons
Förrätt:
Lyxiga getostsnittar med päron och pinjenötter
Snittar kan aldrig gå fel! Dessa krämiga getostsnittar med päron och pinjenötter är underbara både i sin konsistens och smak. Toppa med honung för bäst resultat.
Till receptet >>
Huvudrätt:
Färsbiffar med krämig svampsås och potatis
En riktigt tidlös matklassiker! Färsbiffar med svampsås och potatis är en uppskattad favorit för hela familjen. Variera färs efter tycke och säsong – rätten är förstås lika god vegetarisk.
Annons
Till receptet >>
Efterrätt:
Chokladdoppade fikon med vispad grädde
Sötsyrlig efterrättsperfektion. Chokladdoppade fikon är både lätta att göra och magiskt goda. Servera godbitarna med lättvispad grädde eller vaniljglass. Mums!
Till receptet >>
Annons