Lyxig meny med lax, oxfilé och chokladmousse
12 jun, 2019
AvRedaktionen
Rökt lax med pepparrotskräm, oxfilé med jordärtskockspuré och chokladmousse med syltade blåbär. Den här lyxiga menyn sätter guldkant på festen!
Annons
FÖRRÄTT:
Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor
Laxens milda röksmak harmonierar fint med pepparrotens skarpa hetta. Toppa med rågbrödssmulor, rädisor, selleri och fina gröna blad.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås
Saftig oxfilé med krämig jordärtskockspuré, mjuk potatisfondant och krispiga kålchips. Guldkantad varmrätt med maxade tillbehör!
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad
Mäktig chokladmousse med syltade blåbär och karamelliserad vit choklad. Moussen behöver stå kallt i 8 timmar före servering.
Annons
Till receptet >>
Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
Annons