Lyxig och lättlagad helgmeny med passande vintips
10 okt, 2018
AvRedaktionen
Krämig svampsoppa, grillad entrecôte och sammetslen chokladmousse. Här är en lyxig men lättlagad trerättersmeny signerad krögaren Pontus Frithiof. Vi tipsar även om passande viner!
Annons
FÖRRÄTT:
Krämig karljohansvampsoppa med tryffel
Krämig och värmande soppa på karljohansvamp med färsk tryffel som sätter guldkant. Servera gärna med ett gott bröd.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Entrecôte med bakade tomater och potatismousseline
Grillad entrecôte med bakade tomater, haricots verts och potatismousseline smaksatt med tryffel och Madeirasky.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Mjölkchokladmousse med marinerade körsbär
Sammetslen chokladmousse med syrliga körsbär och en klick grädde. Vintipset ger efterrätten en extra dimension!
Till receptet >>
Annons