Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatVintips till middagen

Laga trendiga minipizzor till sommarens fester: ”Lyxigt och lätt”

05 jul, 2024
AvEbba S Dahlman
Pizza till förrätt, huvudrätt och efterrätt på middagen? Nej, det kanske blir lite too much. Här lagar vi i alla fall tre olika pizzor – som definitivt får det att vattnas i munnen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I klippet ovan bjuder ELLEs mat- och vinexpert Jenny Norberg och redaktör Emma Blomberg in till en härlig cookalong där vi får lära oss att laga trendiga sommarpizzor – två salta och en söt.

Så vad sägs om en smaskig löjromspizza, en potatispizza med kronärtskockskräm och en dessertpizza med bär och vit choklad? Mmmm, det börjar redan kittlas i smaklökarna.

Små minipizzor är perfekt att bjuda på under någon av sommarens härliga tillställningar. Antingen som snacksiga tilltugg på minglet, som förrätt eller som efterrätt. Vi slår vad om att gästerna kommer be dig om receptet.

– Det är lite lyxigt när man gör dem så här [som minipizzor] och det går lätt att äta med händerna, säger Jenny när hon förklarar varför pizzan är den optimala mingelmaten.

Samtidigt avslöjar hon sitt bästa hack för att spara tid under matpreppet, så man har mer energi till gästerna sedan. Se hela videon ovan för att ta del av våra kockars recept!

Annons