Laga trendiga minipizzor till sommarens fester: ”Lyxigt och lätt”
I klippet ovan bjuder ELLEs mat- och vinexpert Jenny Norberg och redaktör Emma Blomberg in till en härlig cookalong där vi får lära oss att laga trendiga sommarpizzor – två salta och en söt.
Så vad sägs om en smaskig löjromspizza, en potatispizza med kronärtskockskräm och en dessertpizza med bär och vit choklad? Mmmm, det börjar redan kittlas i smaklökarna.
Små minipizzor är perfekt att bjuda på under någon av sommarens härliga tillställningar. Antingen som snacksiga tilltugg på minglet, som förrätt eller som efterrätt. Vi slår vad om att gästerna kommer be dig om receptet.
– Det är lite lyxigt när man gör dem så här [som minipizzor] och det går lätt att äta med händerna, säger Jenny när hon förklarar varför pizzan är den optimala mingelmaten.
Samtidigt avslöjar hon sitt bästa hack för att spara tid under matpreppet, så man har mer energi till gästerna sedan. Se hela videon ovan för att ta del av våra kockars recept!