Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Mangosalsa

10 feb, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0068_EMV1307.pdf

Mangosalsa

Tid: 10 minuter

 

Även fryst, tinad mango funkar till en sådan här salsa.

 

2 mango

1/2 gurka

250 g körsbärstomater (delade)

1/2 chili (urkärnad och finhackad)

1/2 rödlök (finhackad)

1/2 lime, saften

1 tsk salt

1 tsk socker

1 kruka färsk koriander

 

Skala och kärna ur mango och gurka och skär i fina bitar. Blanda med delade körsbärstomater och finhackad, urkärnad chili och rödlök. Pressa över saften från limen och smaka av med lite salt och en nypa socker. Avsluta med att strö över rikligt med färsk koriander.

Annons