Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Håll i er, chokladälskare: Nu lanseras Marabou kladdkaka

19 feb, 2018
AvSofia Börjesson
Här är Marabous nya kladdkaka.
Tänk dig en kladdkaka som är överdragen – och fylld – med smält mjölkchoklad. Dröm? Dröm. Och nu blir drömmen sann.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Marabou och Almondy har slagit sina påsar ihop i och med denna kladdiga lansering som är ett resultat av svenska folkets efterfrågan.

En kladdig kladdkaka

– Kladdkakan är en hembaksklassiker och något som nästan alla svenskar har bakat någon gång. Problemet är att många har svårt att få sin kladdkaka kladdig. Vi vet att nätet svämmar över av recept och knep men för de som inte har tid att experimentera i köket så har vi nu skapat en garanterat kladdig kladdkaka, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Och nog är den kladdig! Kladdkakan är både överdragen och fylld med smält mjölkchoklad, och det bästa av allt: den är glutenfri.

Marabou kladdkaka finns redan till försäljning, och priset ligger på 32-35 kronor beroende på var du handlar.

Annons