Håll i er, chokladälskare: Nu lanseras Marabou kladdkaka
19 feb, 2018
AvSofia Börjesson
Tänk dig en kladdkaka som är överdragen – och fylld – med smält mjölkchoklad. Dröm? Dröm. Och nu blir drömmen sann.
Annons
Marabou och Almondy har slagit sina påsar ihop i och med denna kladdiga lansering som är ett resultat av svenska folkets efterfrågan.
En kladdig kladdkaka
– Kladdkakan är en hembaksklassiker och något som nästan alla svenskar har bakat någon gång. Problemet är att många har svårt att få sin kladdkaka kladdig. Vi vet att nätet svämmar över av recept och knep men för de som inte har tid att experimentera i köket så har vi nu skapat en garanterat kladdig kladdkaka, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy.
Och nog är den kladdig! Kladdkakan är både överdragen och fylld med smält mjölkchoklad, och det bästa av allt: den är glutenfri.
Marabou kladdkaka finns redan till försäljning, och priset ligger på 32-35 kronor beroende på var du handlar.
Annons