Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Här är Marabous nya smak – så smakar den

13 jan, 2016
AvThowe Wagner Larsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I samband med Marabous 100-årsjubileum lanseras en ny smak som kombinerar det bästa av två världar; saltlakrits och Daim.

marabou-daim-lakrits[2]

– Med tanke på att svenskarna är ett av världens mest lakritsälskande folk kändes Daim och saltlakrits som en gyllene förening med det bästa av två världar – tradition möter trend och sött möter salt, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou.

Marabou Daim & saltlakrits lanseras på Hemmakväll den 14 januari och finns sedan i övriga butiker från och med vecka sju.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons