Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Marinerad grönkålssallad med avokado

08 jan, 2015
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Marinerad grönkålssallad.
Marinerad grönkålssallad.

1 person

Sallad:

4 nävar grönkål

1/2 dl granatäpplekärnor

1 mogen avokado

1 näve solrosfrön

Dressing:

1 msk olivolja

1 tsk tahini

1 tsk äppelcidervinäger

1 tsk tamari-soja

1 lime

Skölj kålen och dra loss bladen från de hårda stjälkarna. Lägg bladen i en skål och ringla över ingredienserna till dressingen. Massera in det i kålen med händerna, ordentligt, tills du känner att kålen mjuknat. Rör sedan i granatäpplen och avokado samt solroskärnor.

Recept: Ella Woodward

Annons