Matiga våfflor med goda toppings – till vardags och till fest
Matiga våfflor tåls att serveras året runt, med en generös topping passar det till såväl lunch som till middag som till fest. Med gröna ärter i smeten fixar du enkelt läckra ärtvåfflor som toppas med en salt fetaostkräm, pesto och pinjenötter. Våffla färdig smördeg och toppa med en god röra, räkor och rom – här har du både en lyxig lunch och ett suveränt drinktilltugg. Eller så gör du en smakrik ostvåffla och serverar den med rökt lax, avokadoröra och picklad rödlök. Det finns en våffla för veckans alla dagar!
Ostvåfflor med rökt lax och avokado
Toppa den smakrika ostvåfflan med avokadoröra, rökt lax och picklad rödlök.
Recept: Ostvåfflor med rökt lax
Smördegsvåfflor med räkor och rom
Grädda färdig smördeg och toppa med läcker röra, romkorn och nyskalade räkor.
Recept: Smördegsvåfflor med röra
Ärtvåfflor med pesto och fetaost
Blanda gröna ärter i våffelsmeten för en god, grön variant!
Recept: Ärtvåfflor med fetaostkräm