Melon- och fetaostceviche
14 jun, 2017
AvRedaktionen
Ceviche är en maträtt från Peru som vanligtvis görs med rå fisk eller skaldjur, men den här vegetariska varianten är så svalkande och god att det verkligen inte fattas!
Annons
4 personer
Tid: 15 minuter
Du behöver:
1/4 vattenmelon
100 g fetaost
några droppar citronsaft
koriander i valfri mängd
några stänk olivolja
2 droppar tabasco
svartpeppar
lime
Gör så här:
Skiva och tärna vattenmelonen i valfri storlek och pilla bort alla kärnor. Tärna fetaosten i samma storlek som vattenmelonen, det ser snyggast ut så. Hacka koriandern. Lägg allt i en bunke och blanda med de övriga ingredienserna. Lägg upp i vackra iskalla små skålar eller glas och dekorera med en limeklyfta och lite hackad koriander.
Recept: Caroline Rittfeld och Charlotte Alexandre Nordin
Foto: Peter Erlandsson
Annons