Lyxig meny med krabba, ostron och musslor
03 apr, 2020
AvRedaktionen
Längst in sitter hjärtat – och de allra godaste smakerna! Testa vår meny med utvalda råvaror och smaker från havet med det lilla extra!
Annons
1. Tomatfrön i tomatbuljong med sesamolja och krabba
Koncentrerad tomatsmak och len krabba utgör en magisk kombination och en utmärkt förrätt. Lyxig, lättlagad och fantastiskt god!
Till receptet >>
2. Kronärtskocka med ostronemulsion
Fantastisk och smakrik förrätt. Skockorna äter du genom att plocka av bladen och doppa dem i krämen. Himmelskt gott och enkelt för alla tillfällen!
Till receptet >>
3. Ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott
Sugen på musslor? Den här rätten med ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott tar smakerna till nya höjder. Toppa med flingsalt för pricken över i. Du måste prova!
Annons
Till receptet >>
4. Chokladkräm med granatäpplegranité
Choklad är en vinnande ingrediens i efterrätter sedan länge men addera granatäpple så når du nya höjder. Både krämigt mäktig och fluffigt lätt rätt, en utmärkt kombo!
Till receptet >>
Av: Morten Schou
Foto: Stine Chritiansen
LÄS MER:
Annons