Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Ripplad hallonshake med mandelmjölk

03 jun, 2017
AvRedaktionen
Ripplad hallonshake med mandelmjölk.
Med frysta bananer, hallon och mandelmjölk mixar du kvickt ihop denna hälsosamma och supergoda milkshake. Rör om hallonsåsen försiktigt för en ripplad effekt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 personer

Du behöver:

1 ½ banan, fryst och skivad

3 dl mandelmjölk

1 krm vaniljpulver

2 tsk agavesirap

Hallonsås:

2 dl frysta hallon

1 msk vatten

1 tsk agavesirap

Gör så här:

Koka upp frysta hallon, vatten och agavesirap i en kastrull. Mosa hallonen och låt koka ca 1 minut. Låt svalna.

Mixa frysta, skivade bananer, mandelmjölk, vaniljpulver och agavesirap slätt i en blender eller med hjälp av en mixerstav. Fördela hallonsåsen i botten av två glas.

Toppa med milkshake och rör om försiktigt med en sked för att få en snygg ripplad effekt.

Ripplad hallonshake med mandelmjölk.
Ripplad hallonshake med mandelmjölk.

Recept och styling: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons