Ripplad hallonshake med mandelmjölk
03 jun, 2017
AvRedaktionen
Med frysta bananer, hallon och mandelmjölk mixar du kvickt ihop denna hälsosamma och supergoda milkshake. Rör om hallonsåsen försiktigt för en ripplad effekt.
Annons
2 personer
Du behöver:
1 ½ banan, fryst och skivad
3 dl mandelmjölk
1 krm vaniljpulver
2 tsk agavesirap
Hallonsås:
2 dl frysta hallon
1 msk vatten
1 tsk agavesirap
Gör så här:
Koka upp frysta hallon, vatten och agavesirap i en kastrull. Mosa hallonen och låt koka ca 1 minut. Låt svalna.
Mixa frysta, skivade bananer, mandelmjölk, vaniljpulver och agavesirap slätt i en blender eller med hjälp av en mixerstav. Fördela hallonsåsen i botten av två glas.
Toppa med milkshake och rör om försiktigt med en sked för att få en snygg ripplad effekt.
Recept och styling: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner
Annons