Minikorvar med bröd och chiliaioli
14 maj, 2018
AvRedaktionen
Mumsigt, hettande och mättande. Minikorvar med bröd och chiliaioli är ett perfekt tilltugg. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.
Annons
16 personer
Du behöver:
1/2 rödlök
1/2 burk grillade röda paprikor
2 msk röd pesto
16 små chorizo-korvar (eller 8 vanliga)
16 minikorvbröd (eller 8 vanliga)
1 dl babymangold eller -spenat
2 msk chiliaioli
1/2 dl färska örter, t ex timjan eller harsyra
Gör så här:
Hacka paprikan i små bitar, vänd ner i peston. Grilla korvarna. Bred aioli på insidan av korvbröden, fyll med sallad, pestoröra och rödlök. Toppa med färska örter. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.
Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Annons