Steak sandwich med blue cheese-dressing
15 maj, 2017
AvRedaktionen
Matig minimacka med ryggbiff och blue cheese-dressing som garanterat gör succé på mingelpartyt! Servera med en paprika- och lökblandning.
Annons
6 personer
Tid: ca 30 min
Du behöver:
6 små portionsbröd
1–2 skivor ryggbiff (gärna hängmörad)
smör
1 grön paprika
1 röd paprika
1 rödlök
Blue cheese-dressing:
150 g blue cheese
1 burk crème fraiche
salt och
nymalen
svartpeppar
Gör så här:
Låt köttet få rumstemperatur. Hetta upp smör i en panna och låt det tystna. Lägg i biffen och låt den steka ca 3 minuter på var sida. Salta och peppra väl. Dra pannan åt sidan. Strimla paprika och lök och bryn det lätt. Salta och peppra.
Mixa osten tillsammans med crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Dela bröden och bred smör på båda sidor. Skär köttet i tunna skivor. Lägg det på brödet och lägg paprika- och lökblandningen ovanpå. Ringla över dressingen och servera.
Av: Anna Went
Foto: Lisa Björner
Annons