Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär

27 jan, 2014
AvRedaktionen
Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.

12 personer

Du behöver:

2 liter vaniljglass

2 knippor mynta

600 g körsbär marinerade i portvin

Marinad till körsbären:

2 dl portvin

2 dl socker

Gör så här:

Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons