Nektarinspett med parma – perfekt till buffébordet
04 feb, 2021
AvRedaktionen ELLE
Nektarinspett med parmaskinka funkar som förrätt, snittilltugg eller tillbehör. Vid första anblicken ser det kanske inte mycket ut men här gömmer sig stor smak i ett litet paket!
Annons
Nektarinspett med parma
En liten och härlig smaksensation – perfekt till buffébordet!
16 spett
Du behöver:
3 nektariner
8 skivor parmaskinka
1 kruka färsk basilika
Till servering:
2 msk balsamicosirap
Gör så här:
- Halvera, kärna ur och skär nektarinerna i 16 klyftor. Dela skinkskivorna på längden så du får 16 smala bitar. Vira en skinkskiva med ett basilikablad runt varje nektarinklyfta.
- Fäst tandpetare eller cocktailpinnar genom godbitarna. Lägg på ett fat och droppa lite balsamicosirap över före servering.
Recept: Camilla Biesbjerg Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Annons