Nyårsmeny med hummer, ostron och oxfilé
Fira in nästa år på allra godaste och lyxigaste sätt! Här är en härlig nyårsmeny som välkomnar 2020 rejält.
Förrätt: Ostron med brynt smör, panko och gurka
Det finns få saker som är lika lyxiga (och känns lika givna på nyår) som ostron. Dessa ostron med brynt smör är festliga favoriter som ger nyårsmenyn en riktig boost! Toppa med frasig panko och gurka.
Till receptet >>
Förrätt: Hummer i örtbuljong
Hummer i alla dess former är gott att ha med när det vankas fest. Denna variant i örtbuljong är full av smak och passar perfekt som förrätt. Garnera med lite dill och fänkål.
Till receptet >>
Huvudrätt: Inbakad oxfilé med svamp
Bjud på oxfilé med en twist! Denna inbakade oxfilé med svamp och bakad rödlök är full av smak. Servera med rosensallat och gröna örter.
Till receptet >>
Efterrätt: Glassbakelse med hallonmaräng
En ny efterrättsfavorit – både till nyår och fortsättningsvis! Denna glassbakelse med hallonmaräng är en riktig vinnare. Servera med ätbara blommor eller citronmeliss.
Till receptet >>
Av: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
LÄS MER: